Laserontharing


- De beste investering in jezelf -

Efficiënt verwijderen van ongewenst of overmatige haargroei voor een mooi en glad resultaat

Wat is laserontharing?


Laserontharing is een vrijwel pijnloze methode waarbij het haar permanent wordt verwijderd. Bij laserontharing worden de haarzakjes vernietigd door middel van laserimpulsen, zodat er in dit gebied geen haargroei meer mogelijk is. Elke 6 weken onderga je een laserbehandeling en aan het eind van alle behandelingen ervaren de meesten permanente ontharing. Je haalt de huid niet meer open met scheermesjes, ingegroeide haren zijn verleden tijd en je hoeft geen scheermesjes, wax-strips of scheerschuim meer te kopen. Wat een opluchting!

Definitive plus 2.0 diode


De Definitive plus is een laser ontharingstoestel van de laatste generatie en combineert de absorptie en het penetratie niveau van 3 verschillende golflengtes. Hiermee kan elk foto- of haartype in elke periode van het jaar veilig, snel en doeltreffend behandeld worden. Dankzij de verkoelende kop kan tijdens de behandeling de temperatuur worden aangepast tot zelfs onder nul waardoor het effect versterkt wordt en de behandeling als nagenoeg pijnloos wordt ervaren.

Voorzorg


24 tot 48 uur voordat de laserbehandeling plaatsvindt, zorg je ervoor dat de te behandelen zone gladgeschoren is, er is een stoppel nodig op de dag van de behandeling (indien u niet heeft geschoren kan de behandeling niet doorgaan maar zal de beurt aangerekend worden). De haren mogen minstens 6 weken voordien niet gewaxt of uitgetrokken zijn. Zorg dat je 14 dagen voor en na de behandeling niet zont en geen zelfbruiner gebruikt. Kom naar de laserbehandeling vrij van deodorant, bodylotion en bruiningscrème. Wij raden het aan om vlak voor de behandeling een douche of bad te nemen. Hierdoor wordt de huid optimaal voorbereid op de laserbehandeling.

Gebruik op de dag van de behandeling geen pijnstillers.

Resultaat en herhaling


Het resultaat van de laserbehandeling is vrijwel altijd definitief, maar het verschilt uiteraard per persoon. Dit is onder meer afhankelijk van jouw huid- en haartype. Toch is iemand gemiddeld *na 6 tot 8 laserbehandelingen uitbehandeld en definitief onthaart. Weg met de scheermesjes, pincetten en waxbehandelingen!

Wij raden aan de laserbehandeling iedere 4 tot 6 weken te herhalen. Resultaten zijn duidelijk zichtbaar na de eerste sessie. Voor een optimaal eindresultaat is het essentieel dat je het behandeltraject afmaakt. Om uw resultaat optimaal te behouden is een jaarlijkse onderhouds beurt aangeraden.

*Iedereen is natuurlijk uniek, dus hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Nazorg


Het is het belangrijk dat je tot 48u na de  behandeling geen gebruik maakt van sauna of (zwem)bad, niet intensief sport en 24u geen bodylotion en zeep (gebruik 24 tot 48 geen deo of parfum bij laserontharing oksels of gelaat) gebruikt. Ook is het essentieel dat er in de 14 dagen na de laserbehandeling geen gebruik wordt gemaakt van de zonnebank of zelfbruiner en je het zonnen even overslaat. Dit alles omdat de warmte die wij in de huid hebben geschoten tijdens de laserbehandeling, geleidelijk naar buiten moet komen.

Wanneer komt u (nog) niet in aanmerking voor een laserbehandeling?

  • U bent zwanger of geeft borstvoeding.
  • U wil in de nabije toekomst zwanger worden.
  • U heeft een auto-immuunziekte.
  • U heeft epilepsie.
  • U heeft een hormonale disbalans
  • U ondergaat een kanker behandeling.
  • De zone die u wil laten behandelen is zwaar getatoeëerd.
  • Let op met het nemen van vitaminen voor het bevorderen van haargroei of stevigere nagels. Deze bevorderen ook de haargroei op de plaatsen die u haarvrij wil. Hierdoor kan het resultaat minder of afwijkend zijn.

Ook zin gekregen in een glad en haarvrij lichaam?

Gedaan met ingegroeide haren, bultjes en rode bolletjes!